Kunstbloemen huren voor bedrijven

The Silk Company verhuurt kunstbloemen van de hoogste kwaliteit zijde. Wij leveren luxe bloemstukken op maat die volledig passen binnen de ruimtes van uw bedrijf. Met onze unieke bloemen abonnementen heeft u ieder kwartaal of halfjaar de mooiste kunstbloemen. Wij ontzorgen hiermee de klant volledig, wij ontwerpen (in samenspraak met de klant), maken en plaatsen de bloemstukken.

Wij bieden speciale kunstbloemen abonnementen aan voor de zakelijke markt. Of u nu een mooi bloemstuk zoekt voor in de ontvangstruimte van uw bedrijf of een complete ruimte wil voorzien van meerderde grote bloemstukken, alles is mogelijk! Wij leveren complete bloemstukken inclusief vazen, hierbij gaan we graag met u in gesprek om het ontwerp van de stukken helemaal naar wens te maken!

Keuze uit 3 soorten abonnementen

Ook in combinatie mogelijk

Wij bieden drie soorten abonnementen aan die zijn onderverdeeld in grootte van de bloemstukken, namelijk: medium, large en extra large. De medium bloemstukken hebben een grootte van c.a. 60 centimeter en komen goed tot hun terecht op de balie van uw receptie of bijvoorbeeld op de kleinere bijzettafels. De large bloemstukken zijn c.a. 90 centimeter groot en wordt veel gebruikt in de entreeruimtes. Tot slot bieden wij het extra large pakket aan met een grootte van c.a. 120 centimeter, deze eyecatchers komen geweldig tot zijn recht tussen bijvoorbeeld bureaus in kantoorruimtes of als decoratie in restaurants.

Met de handige keuze module op de pagina’s van de abonnementen vindt u direct de maandelijkse prijzen. Ook is het mogelijk om meerdere abonnementen met elkaar te combineren. Liever een voorstel op maat? Neem dan direct contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Budgetvriendelijk abonnement dat goed past bij kleine balie of een kleine tafel . +/- 60 cm (incl. vaas).

Half jaar wissel: € 19,50 per maand
Kwartaalwissel: € 29,50 per maand 

Meest gekozen abonnement voor op een receptiebalie en bij de entree. Bloemstuk van +/- 90 cm (incl. vaas).

Half jaar wissel: € 29,50 per maand
Kwartaalwissel: € 49,50 per maand

Echte eye-catchers die altijd zorgen voor een 'wow-effect'! Luxe bloemstuk van +/- 120 cm (incl. vaas) 

Half jaar wissel: € 49,50 per maand
Kwartaalwissel: € 69,50 per maand 

Kunstbloemen van hoogste kwaliteit zijde

Wij werken uitsluitend met kunstbloemen van de hoogste kwaliteit zijde, niet van echt te onderscheiden. Door deze keuze bent u als klant verzekerd van een luxe en professionele uitstraling. In onze studio werken we met een groot aanbod aan type bloemen, hierdoor garanderen wij voor bloemstukken met tevredenheidsgarantie!

Kostenindicatie

Een kostenindicatie voor silk flowers

Persoonlijk advies van onze specialisten

Uw bedrijf voorzien van de mooiste zijden bloemen? Onze experts denken graag met u mee.

Verstuur

meer mogelijkheden?

bekijk ons aanbod 'groene' kunst
abonnementen
Contact

The Silk Company
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp
Nederland

T 0172 404 594
e info@thesilkcompany.nl