Zijden Bloemen huren voor restaurants

Heeft u een restaurant en wilt u deze aankleden met de mooiste bloemstukken? The Silk Flowers creëert de mooiste zijden bloemstukken op maat voor restaurants. Van eyecatchers bij de entree tot een subtiel bloemstuk op de bar. Zo creëren we voor uw gasten de optimale restaurantbeleving. De kwaliteit van een restaurant hangt immers niet alleen af van de heerlijke maaltijden die er worden geserveerd, ook de beleving speelt een grote rol. Doordat wij werken met vaste abonnementsvormen, worden de bloemstukken ieder kwartaal of halfjaar voor u gewisseld. Zo worden uw gasten regelmatig weer verrast met unieke nieuwe creaties!

The Silk Flowers is specialist in het creëren van de mooiste creaties met zijden bloemen, deze zijn niet van echt te onderscheiden en ook nog eens onderhoudsvrij. Op basis van het gekozen abonnement werken wij aan de mooiste bloemstukken op maat voor uw restaurant. 

De bloemstukken worden door onze arrangeurs ieder seizoen op maat samengesteld. Het is natuurlijk mogelijk om al uw wensen in de bloemstukken te verwerken, denk hierbij aan gewenste kleurtonen en sfeer. Doordat wij zelf de bloemstukken creëren, leveren en plaatsen proberen we horecaondernemers optimaal te ontzorgen waardoor u zonder omkijken een schitterende restaurantbeleving aan uw gasten kunt voorschotelen.

Voordelen van The Silk Flowers

  • Hoogste kwaliteit zijden bloemen;
  • Niet van echt te onderscheiden; 
  • Abonnementen zonder vast contract; 
  • Automatische wissel; 
  • Onderhoudsvrij; 
  • Bloemstukken die passen bij het seizoen.

Zijden bloemstukken voor restaurants: voorbeelden

Wij werken voor tientallen restaurants in Nederland, van grote ketens tot zelfstandig ondernemers. Met onze bloemstukken proberen wij de ultieme restaurantbeleving te creëren voor uw gasten. Zo stellen wij onze bloemstukken samen aan de hand van het seizoen, zodat de aankleding in restaurants altijd past bij de tijd van het jaar. Nieuwsgierig wat wij voor uw restaurant kunnen betekenen? Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden!

Bloemstuk op bar restaurant

bloemen voor restaurants

horeca roos eten drinken bloemstuk boskoop

carlton oasis bloemstuk zijden

de leide amsterdam aankleding bloemen

Roos eten en drinken boskoop


The Silk Flowers: onze abonnementen

Ook in combinatie mogelijk

Bij the Silk Flowers werken we met vaste prijzen per maand voor onze service. Het abonnement kunt u samenstellen aan de hand van de grootte van de bloemstukken. Zo werken wij met medium, large en extra large bloemstukken. Met onze handige calculator kunt u zelf een abonnement samenstellen op basis van uw behoeften. 

Vindt u het lastig om in te schatten welke bloemstukken u nodig heeft in uw restaurant? Onze arrangeurs adviseren u graag. Zo kunnen wij een keertje uw restaurant bezoeken voor een advies op maat of kunnen we aan de hand van door u aangeleverde foto’s een voorstel maken. Neem contact met ons op via deze pagina.

Budgetvriendelijk abonnement dat goed past bij kleine balie of een kleine tafel . +/- 60 cm (incl. vaas).

Half jaar wissel: € 19,50 per maand
Kwartaalwissel: € 29,50 per maand 

Meest gekozen abonnement voor op een receptiebalie en bij de entree. Bloemstuk van +/- 90 cm (incl. vaas).

Half jaar wissel: € 29,50 per maand
Kwartaalwissel: € 49,50 per maand

Echte eye-catchers die altijd zorgen voor een 'wow-effect'! Luxe bloemstuk van +/- 120 cm (incl. vaas) 

Half jaar wissel: € 49,50 per maand
Kwartaalwissel: € 69,50 per maand 

Kostenindicatie

Een kostenindicatie voor silk flowers

Persoonlijk advies van onze specialisten

Uw bedrijf voorzien van de mooiste zijden bloemen? Onze experts denken graag met u mee.

Verstuur

meer mogelijkheden?

bekijk ons aanbod 'groene' kunst
Contact

The Silk Company
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp
Nederland

T 0172 404 594
e info@thesilkcompany.nl